DUVELORIUM | BRUGGE

In het Historium in Brugge vind je Duvelorium, een Grand Beer Café waar een selectie van de beste bieren van België wordt geserveerd én waar je terwijl kan genieten van een prachtig uitzicht: de Grote Markt van Brugge. Wij waren er eind december, toen ook de kerstmarkt en de schaatsbaan er nog stonden!

Duvelorium, Brugge

Duvelorium, Brugge

De binnenkant is zó mooi. Al die Duvel-glazen, de kleuren, het licht, … Het is hier niet goedkoop, maar ook niet absurd duur. Denk aan € 4,50 voor een Duvel, € 5 voor een Duvel Tripel Hop. Ik denk dat deze prijzen wel oké zijn voor deze locatie.

Duvelorium, Brugge

Deze foto laat het balkon zien. Het was er best druk, maar we hadden geluk dat er net één plekje vrij was. Ik denk dat het in de zomer heel moeilijk is om een plekje op het balkon te bemachtigen! En de kans is groot dat je even aan de kant moet voor mensen die foto’s maken. Ik kan ze geen ongelijk geven, het uitzicht is de moeite.

Uitzicht vanop Duvelorium, Brugge

Links staat de Halletoren / het Belfort van Brugge.

Uitzicht vanop Duvelorium, Brugge

Uitzicht vanop Duvelorium, Brugge

Dit zijn de uitzichten vanop het balkon. De laatste is mijn favoriet: al die mooie, kleurrijke gevels! Op de middenste foto zie je de kerstmarkt en de schaatsbaan. Ik kreeg er echt een wintergevoel. Er miste enkel nog sneeuw.

Duvelorium, Brugge

Op de foto hierboven zie je goed waar je zit op het balkon. In een prachtig gebouw!

Ik lees online dat sommige mensen het nogal toeristisch vinden. Ik vind dat goed meevallen, en vind deze plek echt een bezoekje waard tijdens een trip naar Brugge. Je hoeft niet eens iets te drinken, gewoon even op het balkon gaan staan is al de moeite!

INFORMATIE

Adres: Markt 1, 8000 Brugge
Online: website | Facebook | TripAdvisor | Foursquare

Leave a Reply