FILLING STATION | LANAKEN

Als je zin hebt om het gevoel te hebben dat je in Amerika aan het eten bent, terwijl je eigenlijk gewoon in Belgisch Limburg bent, is Filling Station in Lanaken een aanrader! Op het menu: onion rings, chicken wings, poppers, nachos, heel wat burgers, steaks en spareribs, maar ook pasta en slaatjes.

Filling Station in Lanaken

Filling Station in Lanaken

Filling Station in Lanaken

We passeerden hier voor het eerst toen we in oktober 2013 (als ik het goed heb) naar de Euroscoop in Lanaken reden, voor de Metallica film ‘Through The Never’. Het heeft dus nog 2,5 jaar geduurd eer we deze tent met een bezoekje vereerden. Toen we twee weken geleden zondag uitchecken in het Terhills Hotel, stelde Stefan voor om – gezien we nu toch zo dicht bij Lanaken waren – eindelijk naar de Filling Station te gaan. Die ging open om 12u, ideaal dus! We waren er op het moment dat de zaak openging en dus voor een halfuurtje de enige klanten. Heel leuk, want zo kan ik veel foto’s maken. We werden ook heel snel geholpen.

Filling Station in Lanaken

Filling Station in Lanaken

De twee foto’s hierboven laten mijn ‘uitzicht’ zien. Heel veel liefde voor de typische booths waar je in zit. Daar ben ik grooote fan van!

Filling Station in Lanaken

Het eten was méér dan oké. Stefan koos voor de Ranger Bacon Burger, ik ging voor de Onion Burger. Een keuze die ik zeker vaker zal maken, want hij was fantastisch. Het geheel was ook mooi gepresenteerd, al was de hamburger niet zo makkelijk om op te eten. Maar dat hoort erbij!

Filling Station in Lanaken

Filling Station in Lanaken

Als dessert gingen we voor de ‘Lovers Coupe’, het verrassingsdessert voor tortelduifjes. Daar ga ik geen foto van posten, want dan is het geen verrassing meer. Ik kan wel zeggen dat het zeker de moeite is!

Je kan hier trouwens voor de straat parkeren, maar daar is niet veel ruimte. Er is een parking voorzien naast Coffeemakers, als je voor Filling Station staat aan de rechterkant. Dan moet je nog een paar meter wandelen en je bent er!

Hier mogen ze ons zeker terug verwachten. Maar eerst … eerst moet ik dat andere Amerikaans restaurant in de buurt eens uitproberen, Chuckwagen in Tongeren!

DE REKENING (24/04/2016)

  • plat water: € 1,90
  • Corona: € 3,95
  • Ranger Bacon Burger: € 9,95
  • Onion Burger: € 9,95
  • supplement mayonaise: € 0,60
  • lovers coupe: € 9,75

 

INFORMATIE

Adres: Tournebride 53, 3620 Lanaken
Online: websiteFacebook
Google Maps:

One Comment to “FILLING STATION | LANAKEN”

Leave a Reply