‘T KELSHOF IN NIEUWENHOVEN | SINT-TRUIDEN

‘t Kelshof bij Nieuwenhoven. Ik woon op een vijftal minuutjes rijden van Nieuwenhoven, bezocht het domein al zo vaak (soms ga ik er zelfs joggen), maar nog nooit at ik er niets. Nooit! Vorige week zondag namen we er eindelijk eens de tijd voor. En wat is ook weer de reden dat we hier niet vaker komen?

't Kelshof in Nieuwenhoven - Sint-Truiden

't Kelshof in Nieuwenhoven - Sint-Truiden

Nieuwenhoven heeft enorm veel te bieden: een visvijver, een groot wandelgebied, een grote speeltuin (ah hier kwam ik als kind zo graag), een kasteel (hier kan je iets drinken en terecht voor een kleinere maaltijd), en natuurlijk dit café. Een tijdje geleden kwamen we hier wat drinken aan zaten aan de kant die je op bovenstaande foto achteraan ziet, waar je een mooi zicht hebt op het gras. Nu zaten we iets dichter bij de deur.

We bestelden een Cola Zero en plat water, wat we samen met lekkere paprikanootjes snel kregen. Om te eten ging Stefan voor het koninginnehapje (zo’n beetje zijn vaste keuze als we gaan eten) en ik ging voor pasta (ja, helemaal mijn keuze als we ergens gaan eten).

't Kelshof in Nieuwenhoven - Sint-Truiden

Hmmm, koninginnehapje … Veel balletjes (en goei ballekes), en een slaatje ernaast met veel verschillende groentjes. Stefan vond het heel lekker, alleen net iets te veel. Hij kreeg het niet op! En dat komt écht niet vaak voor, trust me.

't Kelshof in Nieuwenhoven - Sint-Truiden

Mijn pasta zag er … om op te eten uit. Dus deed ik dat maar. Hij was echt voortreffelijk. En zo mooi gepresenteerd. Wauw. Zeker weten iets wat ik opnieuw zou bestellen!

‘t Kelshof in Nieuwenhoven is de plek om gezellig met z’n tweetjes of met het gezin te komen. Na een grote wandeling kan je hier perfect tot rust komen en afkoelen. Terwijl mama en papa genieten van een drankje op het terras, spelen de kinderen in het zand op de speeltuin. Ja, ik hou echt van Nieuwenhoven. En nu ik weet dat je hier zo lekker kan eten, ga ik er waarschijnlijk nog vaker te vinden zijn. Een bezoekje aan Nieuwenhoven is een must do in Sint-Truiden!

 

DE REKENING

  • Cola Zero: € 2,20
  • plat water: € 2,20
  • koninginnehapje: € 13,10
  • tagliatelle met gerookte zalm: € 13,40

 

LEUK EN MINDER LEUK

+ mooie locatie met mogelijkheid om binnen en buiten te zitten
+ hele grote speeltuin tegenover de zaak
+ de nootjes die je bij je drankje krijgt zitten in een leuk potje (ja, ik kijk naar alles!)

– wel, ik kan eigenlijk geen minpunt bedenken …

 

INFORMATIE ‘T KELSHOF

Adres: Nieuwenhoven 1, 3800 Sint-Truiden
Online: ‘t Kelshof

2 Comments

  1. Ziet er prima en lekker uit. Ook fijn geprijsd, in ieder geval voor Nederlandse maatstaven, geen idee of er verschil is in Nederlandse en Belgische prijzen eigenlijk? Leuk om zo eens een plek dichtbij huis verder te ontdekken.

    Reply

Leave a Reply