AMERICAN TOURISTER KOFFER | REVIEW

Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een koffer uitzoeken om te reviewen. Ik voelde al een tijdje wat voor de koffers van American Tourister, dus mijn keuze was heel snel gemaakt. Ik ging voor de witte Bon Air van 66 cm met vier wielen. And I’m in looooove!

Deze koffer is mijn nieuwe favoriet. Ik vind stoffen koffers handiger, maar harde koffers zoveel mooier. Tja, het oog wil ook wat. Ik ging vorige week een weekendje naar Brussel, en dat was hét ideale moment om mijn nieuwe koffer uit te testen. Het eerste dat me opviel bij het uitpakken was het gewicht: voor zijn lengte is het toch wel een lichtgewicht. En toen ik ‘m opendeed … Wow! Zó. Veel. Plaats. Ik hou van hoe hij ingedeeld is, de twee helften zijn apart opgedeeld: rechts kan je bijvoorbeeld kleding en toilettassen steken, terwijl je links achter de rits enkele kleinere dingen (bv. make-uptasjes) kan steken. De twee vakjes met rits zijn ook superhandig: hier kan ik mijn resistance bands in kwijt (kwestie van een on-the-go gym bij te hebben) en andere kleine zaken waar je snel bij wil maar niet in je handtas wil gooien, zoals een oplader (niets zo vervelend als een rondslingerende lader in je handtas te moeten zoeken, trust me).

American Tourister koffer

Ik ging naar Brussel en nam mee: een paar hakken, een paar laarzen, een pyjama, een toilettas en een make-uptasje, iPad, laptop, spiegelreflexcamera, een hoop laders, een paar sjaals, en nog heel wat (lees: veel te veel).70

Na het inpakken had ik zelfs nog plaats over. Wat een droom, want dat betekende: kunnen shoppen in Brussel én mijn koopjes achteraf nog kunnen wegsteken ook!

De koffer rolt ongelooflijk smooth over de grond. De vier wielen zijn superhandig. Ik gebruikte daarvoor altijd een koffer met twee wielen en ik kan zeggen dat dit veel fijner is. Je beweegt veel makkelijker, je kan de koffer voor je uit duwen of naast je laten rollen in plaats van hem altijd maar te moeten trekken. Ook handig zijn de ‘voetjes’ aan de zijkant: als je de koffer met het handvat aan de zijkant gebruikt, kan je hem nog altijd zonder te beschadigen neerzetten dankzij die voetjes. Ja, ze denken aan alles!

American Tourister koffer

Meer weten? Bezoek de website van Duifhuizen tassen en koffers: ze hebben een ongelooflijk groot aanbod, en er zit sowieso ook iets voor jou tussen. Van clutches tot grote reiskoffers, je vindt het er allemaal!

2 Comments

    1. Nicky Author

      Het is inderdaad een hele fijne koffer! Helaas is hij inderdaad te groot voor handbagage :( Maar ze hebben ook modellen van 50 en 55 cm, die mogen wel mee bij de meeste maatschappijen, denk ik!

      Reply

Leave a Reply