ONTBIJTEN BIJ DE KOFFIEKLETS | SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

Je hebt mensen die nooit ontbijten, en je hebt mensen die elke dag ontbijten. Ik hoor steevast bij die laatste groep. Ontbijt is m’n tweede favoriete eetmoment van de dag (na lunch, daar kan ik meer tijd insteken) en zal ik dus nooit overslaan. Toen een collega me vertelde over het fantastische ontbijt bij een zaak in Scherpenheuvel, duurde het dus niet lang voor ik op de trein richting haar zat. Begin mei probeerden we in De Koffieklets het Koffieklets ontbijt uit!

De Koffieklets in Scherpenheuvel

De Koffieklets in Scherpenheuvel

En oh my, wat heb ik genoten. Na dit ontbijt had ik zelfs geen lunch meer nodig. Het begon met een mand koffiekoeken en brood, en er stond ook al koffie en fruitsap klaar. De koffie hebben we ingeruild voor thee.

De Koffieklets in Scherpenheuvel

Ze hebben heel wat verschillende theeën, met heerlijke namen in hun assortiment: Lady Earl Grey, Black Mojito, Peach-strawberry, Passionfruit Mango, China Green Sencha, Warm Soul, Turkse Appel, … Yum!

De Koffieklets in Scherpenheuvel

Bij het brood konden we kaas, brie, salami, hesp of surimisalade eten. De boter bij het brood was op ideale smeertemperatuur. Hierna volgden heerlijke spek en ei, pannenkoekjes en yoghurt met fruitsla.

De Koffieklets in Scherpenheuvel

De Koffieklets in Scherpenheuvel

De Koffieklets in Scherpenheuvel

Ja, je kan je wel voorstellen dat ik hierna geen lunch meer nodig had. Zàlig gegeten heb ik hier. De mensen zijn hier supervriendelijk, en het zaakje ziet er ook heel mooi en gezellg uit.

De Koffieklets in Scherpenheuvel

De Koffieklets in Scherpenheuvel

De Koffieklets in Scherpenheuvel

Lekker eten, een mooie, lichte zaak met mooie lichtgroen/mintkleurige accenten, vriendelijke bediening, … Wat wil een mens nog meer? Mij zien ze hier zeker nog eens terug. Er staan tenslotte heel wat latte macchiato’s op de kaart die ik niet geprobeerd heb. Met maltesers, tiramisu, speculaas, Kinder Bueno, wafeltjes, Twix, Melo-cakes … Verder hebben ze nog taart, ijs, boterhammen, pannenkoeken, bagels, noem maar op. I’ll be back!

INFORMATIE DE KOFFIEKLETS

Prijs Koffiekletsontbijt: € 17,50 (reservering verplicht)
Adres: Basilieklaan 6, 3270 Scherpenheuvel
Online: website | Facebook | #dekoffieklets

Leave a Reply