FOTOCOLLAGE OP CANVAS VAN CANVASCOMPANY.NL | REVIEW

Laatst werd ik door Canvascompany.nl benaderd of ik een foto op canvas wilde uitproberen. Dat kwam op een heel goed moment, enkele dagen voor ik naar Parijs vertrok. Ik speelde al met het idee om enkele mooie foto’s van de Eiffeltoren en de Arc de Triomphe erop te plaatsen, maar gezien ik er dan ook nog eens ten huwelijk werd gevraagd, kwam deze fotocollage al helemaal als geroepen. Nu kunnen we telkens wanneer we gaan slapen, hier weer aan terugdenken. Aahhhh…

Er zijn op hun website heel wat opties: je kunt gaan voor één foto op canvas, een collage, eentje met kleuraccenten, … Ik ging voor de collage op canvas, want: te veel leuke foto’s gemaakt in Parijs om daar een keuze uit te moeten maken. Om het geheel toch helemaal af te maken, nam ik er ook nog één van hun baklijsten bij.

Collage op canvas

Tijdens het bestellen upload je één foto. Geen paniek, dit is normaal. Naderhand ontvang je een mailtje, waarin gevraagd wordt de rest van de foto’s (liefst in hoge resolutie natuurlijk) door te sturen. Ze maken dan een voorbeeld van je canvas die ze doormailen, en die kan je dan nog twee keer kosteloos laten aanpassen.

Ik plaatste mijn bestelling op zondagnamiddag, en kreeg maandag al een mailtje met de vraag de foto’s te sturen. Spoedig kreeg ik mijn eerste voorbeeld, waar ik meteen mijn akkoord voor gegeven heb. De dag nadat ik dat deed, had ik al een mailtje met de track&trace om mijn pakket te volgen, en twee dagen later stond de postbode ermee aan de deur. Dat was snel!

Collage op canvas

De collage past pérfect in onze slaapkamer. Elke avond en elke ochtend word ik weer herinnerd aan die geweldige trip naar Parijs.

Het canvas is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ik koos voor de 40 x 40 cm. Je hebt al een foto op canvas vanaf € 6, en je kunt naast de afmeting ook kiezen of hij staand of liggend moet zijn, en hoe dik hij moet zijn (2 cm of 4 cm). Ik ben in ieder geval helemaal fan!

Leave a Reply