AAZAERT HOTEL | BLANKENBERGE

Afgelopen juni vierden Stefan en ik onze vier jaar samen. Dat deden we naar intussen jaarlijkse gewoonte in Blankenberge. Dit jaar kozen we voor Aazaert hotel, een viersterrenhotel (vier jaar, vier sterren, heb je ‘m?) dat tegelijkertijd vlakbij het station als bij de zeedijk ligt.

Het hotel ligt tegenover de Sint-Rochuskerk, waar we tijdens het ontbijt en op de kamer uitzicht op hadden. De kamer was heel ruim, met een kleerkast, een zithoekje, een kast met een televisie en een espressomachine en een bureau. Dan was er een grote badkamer (hele grote spiegel! Twee wasbakken! Een douche én een bad!), en als je door de badkamer ging kwam je terecht op het toilet.

Aazaert Hotel in Blankenberge

Aazaert Hotel in Blankenberge

Aazaert Hotel in Blankenberge

Aazaert Hotel in Blankenberge

Aazaert Hotel in Blankenberge

Tijdens het ontbijt waren er brood, croissants en chocokoeken, Babybels, yoghurt, heel wat fruit, scrambled egg, brikjes Alpro Soya (met chocoladesmaak!), … Ik ben iemand die het meestal standaard bij wat croissants houdt, lekker saai. Ik zou echt eens wat meer moeten variëren.

Aazaert Hotel in Blankenberge

Aazaert Hotel in Blankenberge

Aazaert Hotel in Blankenberge

Er waren drie dingen waardoor dit hotel bij mijn meest favoriete hotels ooit hoort:

HET DAKTERRAS

Op het dak van het hotel  kon je heerlijk zonnen. Er stonden tientallen ligstoelen en het was er zó rustig. Geen zin in de drukte op het strand, maar wel om een kleurtje op te doen? Dit was de place to be.

Aazaert Hotel in Blankenberge

Aazaert Hotel in Blankenberge

Aazaert Hotel in Blankenberge

DE FITNESS

Oké, verwacht geen ongelooflijk uitgebreide fitness, maar ze hadden een loopband en een crosstrainer, en meer heb ik niet nodig. Een handdoek kon je krijgen aan de receptie, en dan was het alles geven!

HET ZWEMBAD

En het allerleukste? Het zwembad! We waren er midden juni, tijdens de week, dus voor de drukte. We hadden het zwembad zo goed als altijd voor ons alleen! Zàlig.

Aazaert Hotel in Blankenberge

De minpunten van ons bezoek hier? Terug naar huis moeten, en het feit dat ik nu in elk hotel waar we komen liefst een loopband en zwembad wil hebben, hehe. Helaas is dat natuurlijk niet mogelijk (het zou een duur grapje worden). Hoewel we jaarlijks voor een ander hotel kiezen, nijg ik toch enorm om volgend jaar opnieuw naar Aazaert te komen.

INFORMATIE

  • Bezocht op: van 14/06/2017 tot en met 17/06/2017
  • Prijs: € 470 voor 3 nachten, inclusief ontbijt
  • Bereikbaarheid:  500 meter wandelen (7 minuten) vanaf Blankenberge station,  een kleine 300 meter wandelen (5 minuten) vanaf de zeedijk
  • Online: website | Booking.com  | TripAdvisor 
  • Adres: Hoogstraat 25, 8370 Blankenberge

One Comment to “AAZAERT HOTEL | BLANKENBERGE”

Leave a Reply