10 x DE MEEST GELEZEN POSTS VAN 2017

Een nieuw jaar, dus tijd voor een lijstje! Ik plaatste in 2017 veel te weinig blogposts, maar daar hoop ik dit jaar verandering in te brengen. Er staat al heel wat gepland om te posten! Maar tot het zover is: de meest gelezen blogposts van 2017.

1. Kojin Sushi Wok & Grill in Sint-Truiden

Een plek waar ik op korte tijd een drie, vier keer geweest ben. En ik moet nog altijd eens teruggaan, maar het komt er maar niet van. Het feit dat ze een keer gewoon gesloten waren zonder dit ergens te vermelden, of ze plots pas open gingen om 18:00 terwijl we om 17:00 voor de deur stonden hielp natuurlijk niet echt … Maar laten we ze het voordeel van de twijfel geven en er binnenkort nog eens langsgaan. Want het blijft wel fantastisch lekkere sushi.

2. SMA(A)K Food Truck Festival in Sint-Truiden

Één van de leukste food truck festivals waar ik al geweest ben. Het was hier heel gezellig, en ze hadden zo’n lekkere dingen hier. De noodleburger, bijvoorbeeld!

3. Ontbijten bij Koffieklets in Scherpenheuvel-Zichem

Een goed ontbijt gaat er altijd in. Met een collega ging ik in mei ontbijten bij De Koffieklets in Scherpenheuvel, een heel leuk tentje met een fantastisch (en ongelooflijk vullend) ontbijt.

4. Shanty’s Kitchen in Amsterdam

Zo zo jammer: deze zaak is inmiddels gesloten. We kwamen er toevallig terecht op weg naar ons hotel in Amsterdam, en besloten er te gaan lunchen omdat we toch te vroeg waren. Man, wat was dit lékker. Echt zonde dat ze gesloten zijn.

5. Wereldkaart van Wereldkaarten.nl

De prachtige wereldkaart die ik mocht reviewen van wereldkaarten.nl. Ik ben er nog steeds helemaal gek op, maar heb jammer genoeg al lang geen nieuw pinnetje meer kunnen toevoegen. Ooit breng ik er verandering in …

6. Fruitvalleiwandeling van 11,3 km in Sint-Truiden

Één van de talloze wandelingen die ik het afgelopen jaar met mijn mama deed. We deden toen de lange ronde, en ik wil graag de twee kortere routes ook een keertje doen.

7. 5 dagen in Parijs

Ahh, Parijs! Deze trip was wel heel bijzonder, want Stefan vroeg me hier ten huwelijk. Toch wel hét hoogtepunt van het jaar voor mij. Ik kan niet wachten om hem mijn jawoord te geven!

8. Conscious Hotel Vondelpark in Amsterdam

Een milieuvriendelijk hotel? Het bestaat! Het Conscious Hotel in Amsterdam was fan-tas-tisch. Een gigantisch balkon, heel wat bio en gerecycleerde materialen, vriendelijke mensen, goede ligging, … Alles klopte hier.

9. Basiliek van Kortenbos in Sint-Truiden

Ook bezocht tijdens één van de zondagswandelingen: de basiliek van Kortenbos. Ik vind het al heel mijn leven een mooi gebouw, maar ook de binnenkant is meer dan de moeite waard.

10. Staz Hotel Myeondong II in Seoul

En last but not least, het hotel in Seoul waar ik intussen bijna 2 jaar (!) geleden verbleef. Ik kan niet wachten om opnieuw een Aziatische grootstad te gaan bezoeken …

In 2017 plaatste ik in totaal 15 posts online. Auw, pijnlijk weinig. Ik hoop er dit jaar verbetering in te brengen, maar heb mezelf helaas net op een financieel dieet gezet … Dan maar op jacht naar de leukste gratis/goedkope dingen om te doen. Op naar een geweldig 2018!

Leave a Reply