NICKY

Nicky Morren

In het Gravensteen in Gent

Hallo daar! Ik ben Nicky, 27 jaar, woonachtig in Sint-Truiden met mijn vriend Stefan en onze hamster Sunah.

Ik hou van België. Elke stad, elke gemeente heeft wel iets te bieden. Kastelen, streekbieren, natuurparken, noem maar op. Maar niet iedereen weet dit altijd even goed. Daarom startte ik op 1 januari 2013 met Nicky’s City Guide. Om iedereen te laten zien wat België te bieden heeft. En geloof me, dat is heel wat!

Mijn doel is ooit heel België gezien hebben. Ja, elke gemeente wil ik bezocht hebben. Mijn droom is om echt elke stad in België te hebben bezocht, klein of groot. Hopelijk komt deze ooit uit. Daarnaast hoop ik later ook te kunnen werken in dit thema. Maar goed, da’s voor later natuurlijk. We zien wel.

Goed, waar kan je je op mijn blog aan verwachten? Grotendeels posts over een bepaald ding in een bepaalde stad. Over het algemeen artikels over België, maar sinds ik afgestudeerd ben, wil ik het breder gaan zien. Eerste stap in die richting was mijn reis naar Seoul, Zuid-Korea. Daarover lees je hier meer! Ondertussen heb ik ook andere grote steden als Londen, Amsterdam, Parijs en Milaan aan mijn lijstje kunnen toevoegen.

Verder spendeer ik mijn tijd met boeken lezen, talen leren, werken, wandelen, joggen en werken aan mijn doelen. Ook spendeer ik heel wat tijd bij mijn vriend Stefan, die hier voor het eerst ter sprake kwam. Dit is iets wat mag blijven duren! Ondertussen al bijna 5,5 jaar samen én verloofd!

Heb je vragen? Mail me op nicky@nickyscityguide.be. Ik probeer altijd binnen 24 uur te antwoorden, maar door absurde hoeveelheden spam komt dit er niet altijd van. Als iemand tips heeft om hiervan af te geraken, please let me know.

DISCLAIMER
Ik vraag niet altijd toestemming om foto’s te maken op een bepaalde plaats, omdat er niet altijd de mogelijkheid toe is, of omdat je soms echt nog raar bekeken wordt als je zegt dat het voor je blog is (been there). Plaatsen die ik vreselijk vond, komen niet online. Wil je toch liever dat jouw zaak van mijn blog verdwijnt, contacteer mij dan en ik verwijder het artikel onmiddellijk.

3 Comments

 1. Erik

  Nicky, korte samenvatting : zeer mooi gedaan.

  Door toeval ben ik jouw website terecht gekomen en mijn eerste reactie was : deze persoon studeert zeker voor toerisme. Niet dus.

  Mooie,overzichtelijke website met luchtige tekst.
  Ik kan enkel zeggen : doe zo verder.
  Het aantal city trips zullen wel toenemen in de tijd.

  PS Blijf maar in België want er zijn zo vele mooie plekjes om te ontdekken. Ik kan het weten. Ik reis veel voor mijn werk en telkens als ik thuis kom heb ik het gevoel : thuis is het beter. Kort samengevat : Home sweet Home.

  Reply
 2. Leuk om te lezen! Succes met bloggen en hopelijk kun je jouw dromen naleven. Het zou super zijn om te lezen dat je alle steden/dorpen in België hebt bezocht.

  Heb ik daarna nog een leuk doel voor jou nml Nederland. Wij hebben hier ook leuke steden en dorpen.

  Je hoeft idd niet ver te reizen om leuke steden/dorpen te bezoeken België en Nederland hebben genoeg te bieden.

  Groetjes
  Richard

  Reply

Leave a Reply