NICKY

(#selfie met de NightJet in station Liège-Guillemins)

Hallo, ik ben Nicky & ik heet je welkom op Nicky’s City Guide. Ik begon mijn blog op 01/01/2013, als 21-jarige studente marketing die met een beperkt budget leuke plekjes in België zocht, met de stiekeme droom om ooit een ongelimiteerd NMBS abonnement te hebben want: wat gaat er nu boven reizen met de trein? Ik heb destijds heel wat GoPass-lijntjes volgekrabbeld.

Ondertussen zijn we tien jaar verder, ben ik een dertiger en treinbegeleider. En dat betekent dus ook: gratis trein in België en Nederland (NS), maar ook korting op treinen in het buitenland!

En dus ga je hier terecht kunnen voor informatie en inspiratie over treinreizen in binnen- en buitenland, maar natuurlijk ook nog steeds voor leuke dingen om te doen in België! Blogposts van voor 2022 zijn weg, maar ik heb al heel wat ideeën voor toekomstige artikels. Stay tuned!

Heb je vragen of opmerkingen? Je mag me altijd contacteren via Instagram op @nickymorren of @nicksycityguide.

3 Comments to “NICKY”

 1. Erik

  Nicky, korte samenvatting : zeer mooi gedaan.

  Door toeval ben ik jouw website terecht gekomen en mijn eerste reactie was : deze persoon studeert zeker voor toerisme. Niet dus.

  Mooie,overzichtelijke website met luchtige tekst.
  Ik kan enkel zeggen : doe zo verder.
  Het aantal city trips zullen wel toenemen in de tijd.

  PS Blijf maar in België want er zijn zo vele mooie plekjes om te ontdekken. Ik kan het weten. Ik reis veel voor mijn werk en telkens als ik thuis kom heb ik het gevoel : thuis is het beter. Kort samengevat : Home sweet Home.

  Reply
 2. Leuk om te lezen! Succes met bloggen en hopelijk kun je jouw dromen naleven. Het zou super zijn om te lezen dat je alle steden/dorpen in België hebt bezocht.

  Heb ik daarna nog een leuk doel voor jou nml Nederland. Wij hebben hier ook leuke steden en dorpen.

  Je hoeft idd niet ver te reizen om leuke steden/dorpen te bezoeken België en Nederland hebben genoeg te bieden.

  Groetjes
  Richard

  Reply

Leave a Reply